Σπάρτη: Άφαντοι οι τρεις κουκουλοφόροι που «μπούκαραν» σε σπίτι και λήστεψαν 63χρονο και την ηλικιωμένη μητέρα του

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις κουκουλοφόροι που τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου εισέβαλαν σε σπίτι στη Σπάρτη και λήστεψαν έναν 63χρονο και την ηλικιωμένη μητέρα του.

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των τριών ανδρών.

Οι Αρχές επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους και να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις τους πριν και μετά τη ληστεία.

Το χρονικό της ληστείας στη Σπάρτα

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, όταν οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κατάφεραν να μπουν στην κατοικία όπου διαμένουν ο 63χρονος και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Οι κουκουλοφόροι αιφνιδίασαν τον 63χρονο και, χρησιμοποιώντας βία, τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε μέσα στο σπίτι ξύπνησε την 90χρονη, η οποία αντιλήφθηκε την παρουσία των αγνώστων.

Οι δράστες δεν άσκησαν βία σε βάρος της, ωστόσο άρπαξαν την τσάντα της, μέσα στην οποία υπήρχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Αμέσως μετά τη ληστεία, οι τρεις άνδρες εγκατέλειψαν την κατοικία και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, το οποίο διερευνά την υπόθεση με στόχο να προκύψουν στοιχεία για την ταυτότητα των τριών κουκουλοφόρων.

Ο 63χρονος αμέσως μετά τη ληστεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ