15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κυλλήνη: Στη φυλακή 47χρονος αλλοδαπός για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονης σε πλοίο

    Στη φυλακή οδηγείται ένας 47χρονος αλλοδαπός, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονης φοιτήτριας μέσα σε επιβατηγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά – Κυλλήνη.

    Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στο πλοίο που είχε αναχωρήσει από τη Σάμη. Ο άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της νεαρής γυναίκας, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στα καθίσματα αεροπορικού τύπου.

    Όπως αναφέρει το Patris News η συμπεριφορά του έγινε αντιληπτή από τον πατέρα της κοπέλας, αλλά και από άλλους επιβάτες, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα. Ο πλοίαρχος ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και το πλήρωμα κράτησε τον 47χρονο υπό επιτήρηση μέχρι την άφιξη στο λιμάνι.

    Φυλάκιση 11 μηνών για την σεξουαλική παρενόχληση

    Με τον κατάπλου, στελέχη του Λιμενικού προχώρησαν στη σύλληψή του και σχημάτισαν δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Ο εισαγγελέας Αμαλιάδας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Το πρωί της Δευτέρας, στο Αυτόφωρο, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 11 μηνών. Από την ποινή του θα εκτίσει έναν μήνα σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ το υπόλοιπο έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ενόψει της έφεσης.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ