Στην κοπή πίτας της Δ.Ε.Α.Δ., έδωσε το «παρών» η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α (εικόνες)

Το «παρών» στην κοπή πίτας της Δ.Ε.Α.Δ., έδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, εκπροσωπούμενη από τον ταμία Γεώργιο Τσαπάρα.
«Την Παρασκευή 21/01/2022 και ώρα 10:00, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής εκπροσωπούμενη από τον Ταμία Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.) στην έδρα της Υπηρεσίας στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκοπούλου.
Στη λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε, τηρουμένων πάντοτε όλων των μέτρων προστασίας κατά του covid-19, έδωσαν το «παρών» ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΜΠΑΛΛΑΣ, ο Διευθυντής της Ε.Κ.Α.Μ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ, ο Διευθυντής της Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Νικόλαος ΖΩΝΟΥΔΑΚΗΣ, καθώς και προσωπικό που στελεχώνει την Δ.Ε.Α.Δ..
Την τελετή ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιώτατος κ. Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, ο Γενικός Γραμματέας και όλα τα μέλη του Δ.Σ., εύχονται στους συναδέλφους καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και μόνο χαρές».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες