Στο στόχαστρο του εισαγγελέα οι δηλώσεις Γιαννάκου για παράλυση νοσηλεύτριας μετά τον εμβολιασμό της

Το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος να έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων εξετάζει ο αρμόδιος εισαγγελέας, μετά από εντολή που έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σύμφωνα με τις οποίες 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δυο παιδιών, παρέλυσε στα κάτω άκρα της, αφού έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.
Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί του κ. Γιαννάκου, οι οποίοι έγιναν πριν καν αποφανθούν οι γιατροί για το τι ακριβώς συνέβη στην νοσηλεύτρια, θα ελεγχθούν τώρα από την εισαγγελία, προκειμένου να διακριβωθεί εάν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε για το θέμα αυτό: «Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».
Διαβάστε και:
Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό
Δημόπουλος: Ασύνδετο το περιστατικό της Κέρκυρας με τον εμβολιασμό

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες