18.4 C
Athens
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Στον «θαυμαστό κόσμο» του ΟΠΕΚΕΠΕ: Έπαιρναν επιδοτήσεις για χασισοφυτείες και για… ελιές στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα

    Μορφή τσουνάμι λαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Μία νέα καταγγελία προκάλεσε αίσθηση, καθώς άνθρωποι πήραν επιδοτήσεις, έχοντας χασισοφυτείες στην Κρήτη.

    «Θα πρέπει να ελεγχθούν εάν έπαιρναν επιδότηση και είχαν χασισοφυτείες. Δεν μπορεί να τον κυνηγάει η ΕΛ.ΑΣ. και εκείνοι να παίρνουν επιδοτήσεις», ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

    Πήραν επιδότηση για 600 στρέμματα ελιές μέσα στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα

    Αγρότης στη Λάρισα κατήγγειλε ότι κάποιοι δε δίστασαν να μισθώσουν ακόμα και …ελαιώνα από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για να πάρουν επιδότηση.

    To συμφωνητικό μίσθωσης χώρου με ελιές μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης

    Ειδικότερα ο Λαρισαίος αγρότης Κώστας Μητροδήμος, αποκαλύπτοντας μία ακόμη πτυχή του μεγάλου σκανδάλου με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι:

    «Tο 2019 νοικιάστηκαν από το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας στην 112 Πτέρυγα Μάχης, 2630 δέντρα ελιές, σε έκταση 600 στρεμμάτων. Φέρεται να τα νοίκιασε σύζυγος πρώην αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ…. Έπαιρνε επιδότηση περίπου 120.000 ευρώ το χρόνο από το 2019…»

    Όπως γράφει το onlarissa, o Λαρισαίος αγρότης πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά λαμβάνονταν χωρίς να υπάρχει εξοπλισμός καλλιεργητικός, τρακτέρ κλπ. Την ώρα που «εμείς έχουμε διαθέσει ένα σκασμό χρήματα…»

    Εξίσου, σοβαρές ήταν οι καταγγελίες και για τη λίμνη Κάρλα όταν ακόμη ήταν εργοτάξιο, ότι «κάποια ΑΦΜ από τον Λαγκαδά φέρεται να καλλιεργούσαν βιομηχανική ντομάτα μέσα στο εργοτάξιο!».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ