Συγκλονιστικό βίντεο: Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν έμειναν σπίτι προκειμένου να κρατήσουν όρθια την Ελλάδα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας προς τιμήν των Ελλήνων Αστυνομικών οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού δεν έμειναν σπίτι προκειμένου να κρατήσουν όρθια την Ελλάδα.
Τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, άνδρες και γυναίκες, φύλαξαν τα σύνορα στον Έβρο, τα νησιά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, αλλά και επαγρύπνησαν για την τήρηση των μέτρων και την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών σε όλη την επικράτεια της χώρας.
Οι εικόνες που εναλλάσσονται στο βίντεο είναι συγκλονιστικές και γεμίζουν υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη όλους μας.
Το κείμενο της EΑΣΥA που συνοδεύει το βίντεο:
Οι Έλληνες Αστυνομικοί τοίχος προστασίας για την Κοινωνία
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που έδωσαν οι συνάδελφοί μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, τόσο για την προστασία των συνόρων της Πατρίδας μας, όσο και για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην κοινωνία. Ήταν προφανές και απολύτως λογικό ότι μετά τη μάχη που έδωσαν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι αστυνομικοί θα αναλάμβαναν το δύσκολο έργο της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας που αποφάσισε η Κυβέρνηση.
Ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός αξίζουν το σεβασμό όλων
Ως το μεγαλύτερο σε μέλη Πρωτοβάθμιο Σωματείο Αστυνομικών της Χώρας, από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους μας αλλά και στην κοινωνία, να διασφαλίσουμε όσο αυτό ήταν δυνατό, καλύτερες συνθήκες για όλους εκείνους οι οποίοι καθημερινά εργάζονταν εκτιθέμενοι στους παντοειδείς κινδύνους. Η Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όλο αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποίησε δεκάδες παρεμβάσεις για όλα τα ζητήματα που ανέκυπταν, χωρίς ποτέ να υποκύψει σε λαϊκίστικες φωνές.
Ο αγώνας μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι θεσμικός, δια μέσω των αρμόδιων οργάνων του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ώστε η Πολιτεία να κάνει πράξη το «χρέος» που έχει απέναντί μας. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συνάδελφο – μέλος μας Υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσεπραηλίδη που υπηρετεί στην Υ.Α.Τ., για την επιμέλεια αυτού του συγκινητικού βίντεο. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες