Συμπλοκή κατά τη διάρκεια ελέγχου το περιστατικό στη Μιχαλακοπούλου, λέει το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Νέα διάσταση στο περιστατικό με την συμπλοκή αστυνομικού και ιδιώτη στην οδό Μιχαλακοπούλου που έγινε γνωστό με βίντεο που ανάρτησε ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» δίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Παράλληλα καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Ραγκούση πως «αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή».
Σχετικά με το περιστατικό τονίζεται πως, «σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή. Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί. Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν. Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση».
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βάλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσικλετιστή. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσικλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες