Συγχαρητήρια από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει «τα συγχαρητήριά της προς τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναφορικά με το νέο τρόπο λειτουργίας και τις πρόσφατες πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και μετατροπές στο χώρο των κρατητηρίων της.

Λόγω των πρότερων συνθηκών, η υπηρεσία αυτή δεν έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων μας. Με τις επελθείσες μεταβολές και τις αναληφθείσες πρωτοβουλίες εκ μέρους της Διοίκησης, διαφαίνεται η ελπιδα να καταστεί η υπηρεσία αυτή θεμιτή προς τους συναδέλφους μας, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα, λόγω της σπουδαιότητας της εύρυθμης λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση του χώρου αυτού με παράλληλη τοποθέτηση συστημάτων επιτήρησης στα επιτρεπόμενα σημεία. Επιπρόσθετα, προβλέφθηκε εγκαίρως και πραγματοποιήθηκε χορήγηση νέων κλινοσκεπασμάτων με παράλληλο εφοδιασμό νέων στρωμάτων.

Τέλος, ενισχύθηκε με προσωπικό και επιτεύχθηκε η καθιέρωση σταθερού κύκλου εκτέλεσης υπηρεσίας του προσωπικού που καλείται προς ενίσχυση, με δυνατότητα υπολογισμού αυτής σε μηνιαία βάση. Η ανωτέρω βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της καθημερινότητας των συναδέλφων μας αποτελεί δείγμα αποτελεσματικής προσπάθειας που καταβάλλεται εκ μέρους της Διοίκησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χαιρούσης προβολής και συγχαρητηρίων».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες