Οι Απόφοιτοι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983 συναντήθηκαν στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα (εικόνες)

Στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983, μετά από τρία χρόνια, που είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheria, στο πλαίσιο της τριημέρου συνάντησης έλαβε χώρα μια σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων, ξενάγηση στο Κάστρο του Πλαταμώνα, επίσκεψη στο χωριό Παλαιός Παντελεήμονας και παράθεση επίσημου δείπνου στην προσφάτως ανακαινισθείσα Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου, Άγγελου Χουδελούδη.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας, την τέλεση αρτοκλασίας και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων συμμαθητών της τάξεως 1983, στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικοδήμου Πυργετού, παρουσία του Επιτελάρχου της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγου Χρήστου Μπακιρτζή.

Νέο ραντεβού το 2023

Να σημειωθεί ότι απόφοιτοι της τάξεως 1983 είναι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Το ραντεβού της νέας συνάντησης στον ίδιο χώρο ανανεώθηκε για το 2023.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες