Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σπύρο πραγματοποίησαν την Πέμπτη μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

Σήμερα 02-06-2022, το προεδρείο της μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο, όπου σε θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Ένωσης μας, προκειμένου με την επίλυση τους, να διευκολυνθεί η καθημερινή υπηρεσιακή και προσωπική ζωή των συναδέλφων μας.

Ειδικότερα τέθηκε εκ νέου το ζήτημα της ενίσχυσης του μηχανοκίνητου στόλου των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ηρακλείου, με δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες, καθόσον οι υπάρχουσες είναι απαρχαιωμένες και επικίνδυνες για τους οδηγούς και αναβάτες συναδέλφους μας καθώς και ασύμφορες για επισκευή. Ο κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, δεσμεύτηκε ότι το θέμα έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο, αφού λύθηκαν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα υπήρχαν και εντός μηνός θα ξεκινήσει η διαδικασία προσφορών και διάθεσης είκοσι (20) δίκυκλων μοτ/των με απευθείας χορήγηση και ιδίους πόρους της Περιφέρειας Κρήτης.

Εν συνεχεία τέθηκε στη συζήτηση το θέμα της αντικατάστασης του υπάρχοντος απαρχαιωμένου αναλογικού συστήματος επικοινωνίας (ασύρματοι) με νέας προηγμένης τεχνολογίας (ψηφιακό), το οποίο αφενός θα διευκολύνει τους συναδέλφους στις μεταξύ τους επικοινωνίες και αφετέρου δε θα δέχεται κακόβουλες παρεμβάσεις από τρίτους. Ο κ. Περιφερειάρχης αφού είδε με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα αυτό, μας ανέφερε ότι στην επικείμενη συνάντηση του με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ στα μέσα του μηνός κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην πόλη μας, θα του αναπτύξει το θέμα και σε από κοινού συνεργασία ευελπιστεί στην καλύτερη δυνατή λύση.

Τέλος όπως ο ίδιος μας ανέφερε οι εργασίες στη Λέσχη Σίτισης εντός του Αστυνομικού Μεγάρου συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς και μετά από την τελευταία του επαφή με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου θεωρείται δεδομένη η έναρξη της λειτουργίας της το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα υποστήριξης του έργου των Αστυνομικών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων-δυνατοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.
Στο σημείο αυτό να ενημερώσουμε τους αγαπητούς συναδέλφους-μέλη μας, ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα έχουν προγραμματιστεί ανάλογες συναντήσεις με φορείς και παράγοντες προκειμένου τεθούν και επιλυθούν ανάλογα θέματα που μας απασχολούν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες