Θεοδωρικάκος για Πάτρα: «Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται, η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους»

«Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται, η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για την Τζωρτζίνα και την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Για την καταγγελία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ ο κ. Θεοδωρικάκος είπε στον ΣΚΑΪ, πως αποδείχτηκε ότι είναι απολύτως ψευδής. «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, «ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

«Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά»

Για το τρίτο παιδί είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα».

Προσέθεσε, επίσης, ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δεν μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα», διαβεβαιώνοντας ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση», κατέληξε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες