33.7 C
Athens
31.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
More

  Θεσσαλία: Τι υποστηρίζει ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται ότι βίαζε κοπέλα από τα 11 της – «Η αθωότητά μου θα αποδειχτεί στο ακροατήριο»


  Σε αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας μεγαλογαιοκτήμονας από τη Θεσσαλία που κατηγορείται ότι βίαζε μία κοπέλα από τα 11 της προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ».

  Η 21 ετών σήμερα κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του Star τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πρώτο της βιασμό ενώ ο κατηγορούμενος αναφέρει πως είναι αθώος.

  Αφού η νεαρή αφηγήθηκε για άλλη μία φορά όσα φριχτά ισχυρίζεται ότι βίωσε εξαιτίας του κατηγορούμενου, η εκπομπή παρουσίασε την απάντησή του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτουν.


  «Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο»

  «Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη.

  Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.


  Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100 ευρώ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

  Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο.

  Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή» τόνισε ο κατηγορούμενος.

  «Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω»

  Αμέσως μετά, η 21χρονη κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του μεγαλογαιοκτήμονα.

  «Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω» είπε.

  Το χρονικό της υπόθεσης

  Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

  Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει.

  Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε συνουσία μαζί της.

  Στην κατάθεσή του, το κορίτσι ισχυρίζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

  Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ