Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε 14χρονο που λήστεψε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών με μαχαίρι

Η υπόθεση της κινηματογραφικής ληστείας με δράστη έναν 14χρονο, ο οποίος είχε εισβάλει σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Ασβεστοχώρι και αφαίρεσε τις εισπράξεις, εκδικάστηκε από το Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ανήλικο και του επέβαλε αναμορφωτικά μέτρα.

Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο κουκουλοφόρος ληστής με θράσος πλησιάζει το ταμείο πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Προτάσσει ένα μαχαίρι και απευθύνεται στον υπάλληλο λέγοντας αυστηρά “τα λεφτά, τα λεφτά”. Αρπάζει 500 ευρώ και εξαφανίζεται. Σε λίγες ώρες η αστυνομία τον ταυτοποιεί και συλλαμβάνεται. Αποκαλύφθηκε ότι είναι μόλις 14 χρόνων. Η ληστεία έγινε στις 28 Αυγούστου του 2024. Αμέσως μετά οι καταθέσεις των μαρτύρων οδήγησαν τις διωκτικές αρχές στα ίχνη του 14χρονου.

Ο ανήλικος κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου ανηλίκων Θεσσαλονίκης το οποίο έκρινε ότι τέλεσε την πράξη και του επέβαλε αναμορφωτικά μέτρα. Στην απολογία του, επέρριψε ευθύνες σε άλλα πρόσωπα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ