Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο

Την παρέμβαση Εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν οι καταγγελίες της 24χρονης πως ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, της επιτέθηκε φραστικά.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Thestival, προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.
«Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες»
Θυμίζουμε πως η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζει πως ο δικηγόρος του 27χρονους της επιτέθηκε φραστικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη: «Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου και να θυμηθώ για να με βοηθήσω και είχα και τον κύριο αυτό να μου επιτίθεται».
Διαψεύδει την καταγγελία ο δικηγόρος
Μάλιστα, η καταγγελία του φερόμενου ως θύματος βιασμού προκάλεσε και την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον δικηγόρο από τα μέλη του κόμματος, υποστηρίζοντας πως δεν χωρούν τέτοιες συμπεριφορές στις τάξεις του.
Ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει έρθει σε επαφή μαζί της και πως ουδέποτε της επιτέθηκε φραστικά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες