Θεσσαλονίκη: Έκκληση της οικογένειας του γυμναστή – «Να διαφυλάξουμε τα παιδιά»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το email που έστειλε ο άτυχος γυμναστής που είχε σταλεί σε 24 παραλήπτες και περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η δικηγόρος της οικογένειάς του Βούλα Σεραΐδου, η οποία χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και σοβαρά αυτά που καταγγέλλει ο γυμναστής. Ωστόσο, τόνισε ότι η οικογένεια δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα, σημειώνοντας ότι αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες όπως και η δημοσιοποίηση οικογενειακών καταστάσεων.

Σύμφωνα με την κ. Σεραΐδου η σύζυγος του γυμναστή δεν ξέρει τι γινόταν έξω από το σπίτι της, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν και τρία ανήλικα παιδιά. Όπως είπε το περιεχόμενο των mail δεν το γνωρίζει, το μόνο που γνωρίζει είναι αυτά που είχε γράψει στην ανάρτησή του.

«Να διαφυλάξουμε την οικογένεια και τα παιδιά»

Η κ. Σεραΐδου αποκάλυψε πως πριν προχωρήσει στην αυτοκτονία ο γυμναστής είχε επικοινωνία μαζί του, καθώς γνωρίζονταν, ωστόσο όπως είπε είναι απορία όλων πώς έφτασε στην αυτοκτονία. «Αγαπούσε τη ζωή και τον κόσμο. Προσέφερε πάρα πολλά», είπε η κ. Σεραΐδου και κάλεσε όλους να αφήσουν τις Αρχές να κάνουν την δουλειά τους.

«Να διαφυλάξουμε την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά», είπε κλείνοντας η δικηγόρος της οικογένειας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες