Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν πανάκριβα κοσμήματα από 82χρονη προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ

Δύο άνδρες εξαπάτησαν μια ηλικιωμένοι και της έκλεψαν πανάκριβα κοσμήματα από το σπίτι της στο οποίο μπήκαν προσποιούμενοι στη γυναίκα ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ένας 33χρονος που συνελήφθη μαζί με ακόμη έναν δράστη σύμφωνα με την ηλικιωμένη ηλικίας 82 ετών, εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης (17/6) στην πόρτα της και ισχυρίστηκαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ για να επιτρέψει σε έναν από αυτούς να μπει στο σπίτι της.

Κατά την αποχώρηση τους η 82χρονη αντιλήφθηκε ότι είχαν κλαπεί κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης χρηματικής αξίας και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου ο οποίος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ