Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από ΙΧ που «λαμπάδιασε» στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού

Ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση, στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στη θέση Μαυραχώματα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο μετά τις 20:00 και κινητοποίησε άμεσα ισχυρές επίγειες δυνάμεις. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν εκτός του οχήματος ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ