Θεσσαλονίκη: Ποντίκι κάνει… παρέλαση στην κουζίνα της Λέσχης του ΑΠΘ (βίντεο)

Αλγεινές εικόνες με ποντίκι να… βολτάρει στην κουζίνα της Λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φέρνει στη δημοσιότητα το ThessToday.gr, ενώ την ίδια ώρα σημειώθηκε και επεισόδιο περιορισμένης έντασης ανάμεσα σε φοιτητές – εργαζόμενους.

Μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω Πασχαλινής περιόδου οι εργαζόμενοι της Λέσχης του ΑΠΘ επέστρεψαν στα καθήκοντά τους το περασμένο Σάββατο, ώστε να καθαρίσουν – συμμαζέψουν τους χώρους για να υποδεχθούν και πάλι τους φοιτητές. Ένας εκ του προσωπικού αντίκρισε το ποντίκι να τριγυρνά μέσα στην κουζίνα της Λέσχης, ειδοποιώντας άμεσα τον προϊστάμενο για να επιληφθεί της κατάστασης.

Τρεις ημέρες μετά, ωστόσο, το ποντίκι εξακολουθούσε να συνυπάρχει μαζί με τις προμήθειες της Λέσχης, με συνέπεια τη Δευτέρα να ενημερωθεί και ο υπεύθυνος καθαριότητας. «Η Λέσχη ήταν κλειστή για 15 ημέρες και άνοιξε ξανά το Σάββατο. Με τόσα σκουπίδια και αποφάγια που βρίσκονται γενικά έξω στους κάδους, ήταν φυσιολογικό να εντοπίσουμε ποντίκι. Έχει ξανασυμβεί», δηλώνει στο ThessToday.gr εργαζόμενος της Λέσχης.

Σημειώθηκε μικροένταση με εργαζόμενους – φοιτητές

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο βίντεο το ποντίκι απεικονίζεται να κόβει βόλτες κάτω από  κατσαρόλες με μαγειρεμένο φαγητό, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, σερβιρίστηκε μετά από μικροένταση που προηγήθηκε ανάμεσα σε φοιτητές – προσωπικό, λόγω της κάρτας σίτισης που έπρεπε να επιδείξουν οι δικαιούχοι

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες