Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6) ο 49χρονος Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε κατά στελεχών της ΕΥΠ.
Ο κατηγορούμενος που σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα), αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, όπως αναφέρει το thesstoday.
Ο 49χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από μια μεγάλη επιχείρηση του Ελληνικού FBI και της ΕΚΑΜ, στις 31/05 στην απομονωμένη Κάτω Βυρσίνη Ροδόπης, ήταν μέλος γνωστής συμμορίας Τούρκων στην Ελλάδα, τους αναφερόμενους «Daltons».
Ο οδηγός, ανέλαβε την ευθύνη για τους πυροβολισμούς σε βάρος των Ελλήνων πρακτόρων. Ο ίδιος ήταν αυτός που έδωσε στις αρχές και την πληροφορία για την περιοχή που οι τρεις τους είχαν εγκαταλείψει το όχημα. Τα Λαγκαδικια.