Θρίλερ σε πτήση στις ΗΠΑ: Φωτιά σε αποσκευή επιβάτη – Στο νοσοκομείο 10 άτομα (βίντεο)

Τουλάχιστον 10 επιβαίνοντες πτήσης της Spirit Airlines από το Ντάλας στο Ορλάντο των ΗΠΑ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά από πυρκαγιά σε μπαταρία που ανάγκασε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Υπήρξε ανάφλεξη της μπαταρίας συσκευής και το πλήρωμα, με τη βοήθεια επιβατών, κατάφερε να σβήσει τις φλόγες για να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Έκαναν εξαιρετική δουλειά» τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, σχολιάζοντας τις προσπάθειες εντός του αεροσκάφους.

Σε εικόνες, μέσα από την καμπίνα, που δημοσιεύονται στα social media φαίνεται να βγαίνει καπνός και να καλύπτει τον χώρο.

Η κατάσταση των τραυματιών, μεταξύ των οποίων είναι επιβάτες και μέλη του προσωπικού, έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία και παρότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη φύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, γίνεται γνωστό πως δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός.

«Ένας συνταξιούχος πυροσβέστης αντέδρασε αμέσως και το πλήρωμα πτήσης ήρθε μέσα, και προσπάθησαν να ρίξουν νερό (…) χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά» σημείωσε επιβάτης της πτήσης, περιγράφοντας τα όσα έλαβαν χώρα.

«Ο πιλότος μας προσγείωσε πολύ γρήγορα. Είχαμε μια πραγματικά ομαλή προσγείωση, αλλά ήταν αρκετά τρομακτικό για λίγο μέχρι να καταλάβουμε ότι ήμασταν στο έδαφος και ασφαλείς» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες