Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιο της Καρολάιν: Σχέση έντασης, πάθους και σύγκρουσης

Σε περιγραφές που σοκάρουν και οι οποίες σκιαγραφούν την συγκρουσιακή σχέση της με τον άντρα της και πατέρα του παιδιού της, είχε προχωρήσει η άτυχη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της.
Η άτυχη κοπέλα κρατούσε ημερολόγιο, το οποίο πλέον περιλαμβάνεται στη δικογραφία και σ’ αυτό περιγράφει ότι έψαχνε να βρει σπίτι για να φύγει από τη συζυγική στέγη, ενώ σημειώνει ότι είχε χειροδικήσει εναντίον του συζύγου της. Σε άλλο σημείο περιγράφει ότι δεν ήταν καλά, αλλά -όπως λέει- αγαπούσε τόσο πολύ τον πιλότο άντρα της που δεν μπορούσε να τον εγκαταλείψει.
Οι περιγραφές αυτές, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την ποινική και κοινωνική απαξία του στυγερού εγκλήματος, το οποίο έχει σοκάρει το Πανελλήνιο από τη… σκηνοθεσία του 32χρονου όλες αυτές τις ημέρες.
Η νεαρή κοπέλα, στο ημερολόγιό της, το οποίο σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο ήταν κρυπτογραφημένο, έγραφε στις 3 Ιουλίου του 2020: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. (…) Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. (…) Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω, αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η άτυχη Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο της: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».
Συνεχίζοντας η 20χρονη σημείωνε: «Τον χτύπησα, τον έβρισα και εκείνος έσπασε τη πόρτα… Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου…».
Μια ακόμη σημείωση γραμμένη από το χέρι του θύματος έχει ως εξής: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».
Τέλος, στις 30.12.19, η Καρολάιν περιγράφει ένα ακόμη σκηνικό σύγκρουσης: «…Τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. (…) Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά… Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».
Έψαχνε για ξενοδοχείο η 20χρονη
Μέσα από τη δικογραφία και από το διαβιβαστικό έρχονται στο φως και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αρχών, η τελευταία εγγραφή στην κάμερα ασφαλείας στο σπίτι στα Γλυκά Νερά ήταν 12:26 τα ξημερώματα. Επίσης, αναφέρεται πως στις 23:18 εμφανίζεται μήνυμα στο κινητό του κατηγορούμενου, που προέρχονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του θύματος που του έγραφε «you stupid». Στις 23:42 εμφανίζεται εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του 32χρονου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου».
Επίσης από την ανάλυση του κινητού του θύματος, προέκυψε πως η άτυχη κοπέλα είχε κάνει τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking για ξενοδοχεία. Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38.
Ακόμη, από το διαβιβαστικό προκύπτουν πως στις 6:15 στις 11.5.21 ο πιλότος επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης και κάλεσε σε βοήθεια. Από το ηχητικό απόσπασμα της κλήσης προέκυψε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, ωστόσο κατάφερε να αναφέρει τη διεύθυνση που βρίσκονταν. Οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπογείου το οποίο ήταν βγαλμένο. Μετά από έρευνα βρήκαν την Καρολάιν νεκρή στον δεύτερο όροφο. Στο λαιμό του θύματος υπήρχε τυλιγμένο ένα ύφασμα, τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα, ενώ πάνω στη πλάτη του ήταν ακουμπισμένο το μωρό. Στο πάτωμα της σοφίτας δίπλα στο κρεβάτι βρίσκονταν ο πιλότος σε εμβρυακή στάση, τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά από το σώμα του και δεμένα με τα πόδια. Για το δέσιμο είχε χρησιμοποιηθεί σπάγκος. Στο στόμα του υπήρχε τυλιγμένη καφέ κολλητική ταινία. Οι αστυνομικοί –σύμφωνα με το διαβιβαστικό- στη κουπαστή (μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου) βρήκαν κρεμασμένο το σκυλί με το λουρί του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι τρεις άνδρες μπήκαν να τους ληστέψουν κ.λπ.
Ο χρόνος θανάτου
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 20χρονης επήλθε μεταξύ της 4 και 5 τα ξημερώματα, ενώ συμπεραίνεται ότι δεν επήλθε ακαριαίως αλλά ήταν αγωνιώδης. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως δεν έχουν προκύψει ενδείξεις παρουσίας άλλων προσώπων στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης αναφέρεται ότι η περιγραφόμενη ληστεία παρουσιάζει χαρακτηριστικές ομοιότητες με τη ληστεία άλλου συναδέλφου του που είχε γίνει το 2018 στο Αλεποχώρι. Ακόμη, η μητέρα του θύματος κατέθεσε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της.
Τέλος, κατά το διαβιβαστικό, ο 29χρονος πιλότος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε ένταση μεταξύ τους και παραλίγο να χτυπούσε το μωρό. Υποστηρίζει ότι εκείνος άφησε το μωρό δίπλα της και τότε η κοπέλα με τα δυο της χέρια το πέταξε στο λίκνο που υπήρχε δίπλα. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 20χρονη του είπε πως δεν θέλει το μωρό δίπλα της. Μάλιστα, ανέφερε, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ότι δυο τρεις φορές είχε πει στο θύμα: «τη μικρή δε θα την ξαναχτυπήσεις».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες