Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναφορά και την προβολή του Κυπριακού κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο.
«Σε επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου. Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού», έγραψε ο Νίκος Αναστασιάδης.
Σε επικοινωνία με τον @PrimeministerGR εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου @JoeBiden και του Αμερικανικού Κογκρέσου. Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 19, 2022