Τραμ: Αλλάζουν τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 – Από πότε ισχύουν οι νέες ρυθμίσεις

Σε ισχύ τίθενται από το Σάββατο (2/5) νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Ειδικότερα, το Σάββατο (2/5) προβλέπονται δύο φάσεις τροποποιήσεων στα δρομολόγια. Από τις 07:30 έως τις 12:30, τερματικός σταθμός θα είναι η στάση «Άγιος Αλέξανδρος», με τα δρομολόγια να εκτελούνται στο τμήμα Άγιος Αλέξανδρος – Ακτή Ποσειδώνος – Άγιος Αλέξανδρος, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο. Αργότερα, από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα, τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» και θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, εξαιτίας εργασιών κατεδάφισης στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση.

Παράλληλα, από την Κυριακή (3/5) έως και την Τρίτη (5/5), από τις 20:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, τερματικός σταθμός θα είναι επίσης το «ΣΕΦ», με τα δρομολόγια να εκτελούνται στο ίδιο τμήμα (Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας), λόγω των ίδιων εργασιών κατεδάφισης αλλά και έργων της ΕΥΔΑΠ στη στάση «Πλατεία Δεληγιάννη» στον Πειραιά.

Τέλος, από την Τετάρτη (6/5) έως και την Κυριακή (10/5), καθημερινά από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα, τα δρομολόγια θα εξακολουθήσουν να έχουν τερματικό σταθμό το «ΣΕΦ» και να κινούνται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, λόγω της συνέχισης των εργασιών κατεδάφισης στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ