Τραπεζικός υπάλληλος 48 ετών, ο άνδρας που προκαλούσε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Στεκόταν απέναντι από τους άνδρες των ΜΑΤ προκαλώντας τους. Τους ζητούσε να απομακρυνθούν από τους χώρους του Αριστοτελείου και οι ενέργειες του είχαν ως αποτέλεσμα την συντήρησης της έντασης με αστυνομικούς να παλεύουν σώμα με σώμα με νεαρούς.

Μάλιστα στο επίμαχο πλάνο, ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να κάνει στην κυριολεκτικά στην άκρη για να περάσουν τα ΜΑΤ και να βρεθούν απέναντι από τους συγκεντρωμένους.

Η παρουσία του, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων καθώς κανείς δεν γνώριζε ποιος είναι τελικά, καθώς η ηλικία του, αν και δεν θα ξάφνιαζε κανέναν αν ήταν αιώνιος φοιτητής, δεν έμοιαζε με άτομο που σπούδαζε στο Αριστοτέλειο. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έκαναν λόγο για άνδρα της ασφάλειας ή για «προβοκάτορα» που στόχο είχε να προκαλέσει επεισόδια και στην συνέχεια να εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος.

Μετά τη σύλληψη του και αφού αρχικά υποστήριξε πως είναι… καθηγητής δημοσιογραφίας, αποδείχθηκε πως είναι τραπεζικός υπάλληλος, ετών 48, που για αδιευκρίνιστο λόγο βρισκόταν στο ΑΠΘ. Ο 48χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έργω εξύβρισης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες