Τζωρτζίνα: Ανατροπή με την κεταμίνη – «Μίλησαν» τα δείγματα αίματός της (βίντεο)

Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με θανατηφόρα δόση κεταμίνης δίνει η επανεξέταση των δειγμάτων αίματος του παιδιού.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης επανεξέτασε συνολικά έξι φιαλίδια με αίμα της εννιάχρονης.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα που καταλήγει ο καθηγητής ιατροδικαστικής, Νικόλαος Ράικος, όπως μετέδωσε το Star, τα τέσσερα από τα έξι φιαλίδια αίματος του παιδιού είναι από τις τελευταίες ημέρες της ζωής της στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

«Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Στις 26.01.2022, την ημέρα που έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, ανιχνεύθηκαν εννέα φαρμακευτικές ουσίες, αλλά όχι κεταμίνη. Την επόμενη ημέρα ανιχνεύθηκαν 10 φαρμακευτικές ουσίες.

Στις 28.01.2022, ο έλεγχος έγινε σε αίμα που λήφθηκε δύο ώρες μετά από επεισόδιο της Τζωρτζίνας. Όλες οι ουσίες που ανιχνεύθηκαν είναι συμβατές με την φαρμακευτική αγωγή. Ούτε τότε εντοπίστηκε κεταμίνη, όπως και το πρωί της ημέρας που πέθανε.

Εξετάστηκαν άλλα δύο φιαλίδια στις 8.04.2021, όταν έκανε την πρώτη εισαγωγή στο Καραμανδάνειο και τέσσερις ημέρες μετά, όταν εισήχθη στη ΜΕΘ. Πουθενά δεν υπάρχει κεταμίνη.

Ωστόσο, στις παρατηρήσεις του ο κ. Ράικος σημειώνει: «Μπορεί να μην ανιχνεύσαμε τοξική ουσία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει δοθεί. Η μη ανίχνευσή της μπορεί να οφείλεται σε μικρή  δόση ή και μεγάλο χρόνο από τη στιγμή που δόθηκε η ουσία μέχρι και την στιγμή που δόθηκε το αίμα».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες