Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ποια είναι η πραγματική βοήθεια που λαμβάνει η οικογένεια της;

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου είναι η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο, σύμφωνα με την δικηγόρο Ασπασία Ταραχοπούλου, δεν λαμβάνει κατ’ οίκον διδασκαλία καθώς δεν έχει δοθεί απάντηση στη σχετική αίτηση της οικογένειας.

«Την Παρασκευή συζητήθηκε η αίτηση της μητέρας για την αποφυλάκιση της στο συμβούλιο και αναμένουμε απόφαση. Συνήθως αυτές οι αποφάσεις δεν έχουν σύνηθες χρονικό διάστημα που εκδίδονται ωστόσο οι δικαστές υποσχέθηκαν ότι θα εκδώσουν την απόφαση γρήγορα και χαρακτηριστικά είπαν “αρχές της εβδομάδας”», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπουλου.

Η δικηγόρος μιλώντας στο STAR ανέφερε ότι το παιδί δεν δέχεται κατ’ οίκον διδασκαλία καθώς έχει γίνει αίτηση από την οικογένεια αλλά δεν έχει δοθεί απάντηση. Οσον αφορά την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει η ανήλικη είπε: «Η οικονομική βοήθεια που δέχεται η οικογένεια που έχει το παιδί είναι, δύο πακέτα μακαρόνια, δύο πακέτα φρυγανιές και δύο γάλατα. Aν αυτά θεωρούνται στήριξη και κοινωνική μέριμνα από το κράτος εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά».

«Το παιδί έχει ξεκινήσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο 50 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που μένει και πηγαίνει μια φορά τη βδομάδα. Όλο αυτό έχει ένα κόστος και δεν υπάρχει καμία βοήθεια», πρόσθεσε. «Ο πατέρας των παιδιών έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα και από την μητέρα και από τον πατέρα. Η εντολή της κυρίας Εισαγγελέως είναι ο πατέρας να βλέπει τα παιδιά με την παρουσία πάντα ενήλικα. Υπάρχει υπόσχεση ότι θα βρεθεί εργασία και για τον πατέρα» κατέληξε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες