Βόλος: Άνδρας έπεσε θύμα απάτης – Σπείρα πήρε 4.000 ευρώ με δήθεν πωλήσεις μέσω facebook

Θύμα απάτης έπεσε από σπείρα ένας νεαρός Βολιώτης που θέλησε να πουλήσει στην επιχείρησή του μεταχειρισμένα τροχόσπιτα και έχασε τα χρήματά του.

Σε αγγελία στο Facebook ενημερώθηκε για την πώληση των τροχόσπιτων και παρήγγειλε δύο στον Χ. Κ, από την Σπάρτη.

Ο πωλητής έδωσε δυο διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να τοποθετηθούν τα χρηματα και ο πρώτος λογαριασμός αντιστοιχούσε σε μια γυναίκα 35 ετών από την Καλαμάτα και ο δεύτερος σε μια γυναίκα 22 ετών από τα Λιόσια.

Στις 29 Μαρτίου του 2021 , ο νεαρός Βολιώτης κατέθεσε προκαταβολές για την αγορά των τροχόσπιτων ύψους 4000 ευρώ , ενώ το καθένα ο πωλητής το κοστολογούσε στα 2.700 ευρώ.

Τα τροχόσπιτα δεν τα έλαβε ποτέ και κινήθηκε νομικά εναντίον των δύο γυναικών που χθες δικάστηκαν ερήμην σε ένα χρόνο φυλάκισης και με την υποχρέωση να εκτίσουν ένα τρίμηνο, εφόσον συλληφθούν, Ο πωλητής και εγκέφαλος της απάτης δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: gegonota.news



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ