Βόλος: Νέα προκαταρτική για αδέσποτα που κυκλοφορούν σε αγέλες και είναι επιθετικά – Δάγκωσαν παιδί που έπαιζε

Νέα προκαταρτική έρευνα είναι σε εξέλιξη με εντολή της Εισαγγελίας Βόλου, με αφορμή πολλές καταγγελίες συμπολιτών για τα αδέσποτα σκυλιά που σχηματίζουν αγέλες και γίνονται επικίνδυνα για τους κατοίκους και επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews, η προκαταρκτική ζητήθηκε μετά από πολλές καταγγελίες περιοίκων στην Άλλη Μεριά και στο Κατηχώρι ότι αδέσποτα σχηματίζουν αγέλες και επιτίθενται σε κόσμο, ενώ σε μια περίπτωση δάγκωσαν παιδί που έπαιζε.

Όπως αναφέρουν πολλοί κάτοικοι των δύο περιοχών, το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει παραγίνει, κάτοικοι και επισκέπτες δεν τολμούν να βγουν στον δρόμο, διότι τα σκυλιά που κυκλοφορούν σε αγέλες είναι επιθετικά και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά του αντιδημάρχου Βόλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Απόστολου Ζαρκάδα – Βεργή, με αφορμή το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στα Κάτω Λεχώνια, όπου είχαν δαγκώσει ένα παιδάκι 8 χρονών που έπαιζε. Αν και στην προκειμένη περίπτωση από την προκαταρκτική προκύψουν ενδείξεις ενοχής, είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν νέες διώξεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες