Βόλος: Ξανά φωτιά στο σπίτι του έβαλε γιατρός

Φωτιά στο σπίτι του έβαλε για μια ακόμη φορά ο γνωστός γιατρός-κλισάρ του Βόλου, κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι.

Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σπίτι της οδού Παπάγου, στην Νέα Ιωνία, βρήκαν τον 60χρονο ανάμεσα σε χαρτόνια και παλιά ρούχα, στα οποία είχε βάλει φωτιά για να ζεσταθεί, όπως είπε. Ο ίδιος ανέφερε στα gegonota.news ότι ζει χωρίς ρεύμα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου.

Υπενθυμίζεται ότι η γωμάτευση της Ψυχιατρικής που έχει στη διάθεσή της η Εισαγγελία, είναι πως πρόκειται για ασθενή με σοβαρό ψυχοπαθητικό πρόβλημα και πλήρη επίγνωση των πράξεων του.
Ο ασθενής δεν «απαντά» στα φάρμακα και πρέπει να εισαχθεί σε κλειστή δημόσια ή ιδιωτική δομή καθώς το Νοσοκομείο δεν μπορεί να τον φιλοξενεί.

Η μεγάλη καθυστέρηση εισαγωγής σε κλειστό «ψυχιατρικό οικοτροφείο» οφείλεται μέχρι τώρα σε στενό συγγενικό του πρόσωπο που δεν απαντά θετικά ή αρνητικά για την δικαστική συμπαράσταση ώστε να οδηγηθεί σε ακούσια νοσηλεία ο ασθενής και αυτεπαγγέλτως πλέον κινείται η εισαγγελία που έδωσε εντολή να βρεθεί δομή εγκλεισμού, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 700 ευρώ καθώς τόσα λαμβάνει ο πρώην γιατρός σύνταξη.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας έχει δώσει κατεπείγουσα εντολή στις κοινωνικές υπηρεσίες του Κέντρου Ψυχικής Υγείας να αναζητήσουν ιδιωτική ή δημόσια δομή που θα αναλάβει να τον φιλοξενήσει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες