27.6 C
Athens
26.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 23 Μαΐου 2025
More

    Βόρεια Ελλάδα: Καταδικάστηκε πρώην διοικητής νοσοκομείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εργαζόμενης

    Πρώην διοικητής νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος εργαζόμενης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

    Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από την εργαζόμενη και αφορούσε προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων που της απηύθυνε ο κατηγορούμενος, κατά το έτος 2021.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.


    Κατόπιν πολυήμερης ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο διοικητή για επί μέρους περιπτώσεις που καταγγέλθηκαν και περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο. Με την ίδια απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την πράξη της απειλής.

    Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως υπήρξε θύμα σκευωρίας.

     




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ