17.4 C
Athens
16.8 C
Thessaloniki
Κυριακή 12 Μαΐου 2024
More

    Στο κρατητήριο ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού που γρονθοκοπήθηκε – Φωτό ντοκουμέντο από τη μπουνιά


    Αδιανόητο σκηνικό εκτυλίχθηκε, εχθές, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής Γεωργούσης να προσαχθεί.

    Μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό αφού το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά όταν μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα ακολούθησε σύρραξη παικτών και παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο.



    Παράγοντας του Πανθρακικού γρονθοκόπησε τον Σπύρο Γεωργούση του Εθνικού με τον παίκτη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

    Οι Πειραιώτες με ανάρτηση τους ενημέρωσαν για τον λόγο που το ματς τινάχθηκε στον αέρα και πόσταραν και φωτογραφία από την μπουνιά που δέχθηκε ο Γεωργούσης.


    Ο παίκτης των Πειραιωτών πήγε στο νοσοκομείο και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα διότι πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, καθώς ο παράγοντας που τον χτύπησε, υπέβαλλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση.

    Ο Γεωργούσης πέρασε το βράδυ στο τμήμα, μετά την προσαγωγή του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής για να απολογηθεί.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ