Με τον υφυπουργό Άμυνας της Αρμενίας συναντήθηκε ο Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα Τρίτη (22/030 είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Άμυνας της Αρμενίας, Karen Brutyan, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στη συνάντηση συμμετείχε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας, υποστράτηγος ε.α. Μισαήλ Παπαδάκης.

Τον Karen Brutyan συνόδευαν ο αναπληρωτής προϊστάμενος της γενικής διεύθυνσης Τεχνικό-υλικής Υποστήριξης του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Sergey Abrahamyan, ο ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας της Αρμενίας στην Ελλάδα συνταγματάρχης Artur Dalibaltyan και η αντισυνταγματάρχης Eylin Kocharyan, επιτελής της διεύθυνσης Πολιτικής και Στρατιωτικής Συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας.

Κατά τη συνάντηση, έγινε αναφορά σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της διακρατικής στρατιωτικής συνεργασίας. Επίσης, συζητήθηκαν οι τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις, περιφερειακά και διεθνή θέματα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες