18.4 C
Athens
16.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή – Ήμουν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι»


    Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ προχώρησε σε νέες δηλώσεις στον δημοσιογράφος Γιώργο Σόμπολο, λίγο πριν μεταφερθεί το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Μιλώντας στο Star η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή φυλακή».


    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα μόλις έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Ένταση στις φυλακές – Την αποδοκίμασαν και την απειλούν οι συγκρατούμενές της

    Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Η 33χρονη, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν. Ωστόσο, τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.


    Μάλιστα κάποια στιγμή μεταδόθηκε από τα κανάλια ότι υπάρχει ένταση στις φυλακές καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλεί να κάνει κακό στον εαυτό της και χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο, αλλά οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τις φυλακές. Αυτό που φαίνεται να ισχύει είναι ότι επικρατεί ένταση ανάμεσα στις κρατούμενες που αποδοκιμάζουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την απειλούν.

    Το κελί διαμορφώθηκε για την κράτηση  της Πισπιρίγκου

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ