24.8 C
Athens
22.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Τι κρατάει «παντρεμένους» την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη μετά από την δολοφονία της Τζωρτζίνας;


    Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, ο τρόπος με τον οποίο κινείται ο Μάνος Δασκαλάκης τις τελευταίες ώρες ο οποίος εμφανίζεται σαν έτοιμος από καιρό να  προβληθεί στα αδηφάγα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να δώσει συνεντεύξεις, με μια συμπεριφορά που παραπέμπει σε έναν rock star και όχι σε ένας «χαροκαμένο» πατέρας που έχασε τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα το δολοφόνησε η ίδια του η σύζυγος που πλέον βρίσκεται στη φυλακή.

    Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση δε, είναι η απουσία του θρήνου για τις απώλειες, τουλάχιστον με την εικόνα που ο ίδιος παρουσιάζει στην κοινή γνώμη, όπως άλλωστε και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και το γεγονός πως το ζευγάρι, τυπικά, ακόμη παραμένει παντρεμένο αν και όπως έχουν αναφέρει βρίσκονται σε διάσταση. Ενδεχομένως να χρειάζεται η άποψη κάποιου ειδικού ώστε να εξηγηθεί το γεγονός αυτό. Διότι δεν νοείται πως ένας σύζυγος, θα δεχόταν να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση με την γυναίκα που του σκότωσε το παιδί, την 9χρονη Τζωρτζίνα με κεταμίνη,  παρά μόνο αυτή του κατήγορου της. 

    Αντί αυτού όμως, η κοινωνία παρατηρεί πως παρά τις αναφορές περί διαζυγίου, το ζευγάρι παραμένει, τυπικά πάντα μαζί, γιατί όμως, τι είναι αυτό που τους δένει τόσο πολύ ώστε κανείς τους να μην έχει καταθέσει ακόμη, αίτηση διαζυγίου.

    Μήπως η Ρούλα από την φυλακή, κρατάει κάποιον άσσο στο μανίκι, μήπως πάλι ο Μάνος, δεν πειστεί για την ενέργεια της Ρούλας, παρά τα όσα υποστηρίζει; Το γιατί το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους και είναι άλλωστε οι μόνοι που μπορούν να δώσουν απάντηση.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ