17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Πατέρας Καρολάιν: «Θέλω τη μέγιστη δυνατή ποινή -Για το μόνο που λυπάται είναι που δεν έπεισε την αστυνομία»


    Τη «μέγιστη δυνατή ποινή» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ζητά ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

    Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, μετά την έναρξη της δίκης αυτή την εβδομάδα για τη δολοφονία της κόρης του από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι «θέλω τη μέγιστη δυνατοί ποινή γι’ αυτόν. Το μόνο για το οποίο λυπάται είναι ότι η αστυνομία δεν πίστεψε στην παράλογη ιστορία του».

    Ο πρώην μηχανικός Ντέιβιντ, ο οποίος κατάγεται από το Λίβερπουλ μένει στην Αλόννησο εδώ και 20 χρόνια, μαζί με την μητέρα της Καρολάιν, Susan Dela Cuesta. Κανένας από τους δύο δεν έχει παραστεί στην οδυνηρή δίκη που ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – ο Ντέιβιντ για θέματα υγείας και η Susan καθώς την προειδοποίησαν πως θα ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία για την ίδια.

    «Τίποτα από όσα λέει ο Μπάμπης, δε θα πείσουν το δικαστήριο»

    Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο αστυνομικός που κατέθεσε ανέφερε πως ο Μπάμπης φώναξε στην άψυχη σύζυγό του : «Αγάπη μου είσαι καλά;» όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος. Σε άλλο σημείο της δίκης, ο Αναγνωστόπουλος είπε για την Καρολάιν: «Η αγάπη μου γι’ αυτήν δεν έχει αλλάξει και δε θα αλλάξει ποτέ. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να της κάνω κακό».

    Και τώρα ο πατέρας της δηλώνει: «Τίποτα από όσα μπορεί να πει κατά τη διάρκεια της δίκης, δε θα με εκπλήξει και τα συναισθήματά μου παραμένουν αναλλοίωτα. Το σημαντικότερο μέρος της δίκης θα είναι η κατάθεση των πραγματογνωμόνων και των ειδικών στα ηλεκτρονικά. Τα στοιχεία τους θα είναι εκείνα που θα τον στείλουν στη φυλακή».

    Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έλυσαν την υπόθεση μετά την εξέταση των smart συσκευών που φορούσαν τόσο η Καρολάιν όσο και ο Αναγνωστόπουλος και οι οποίες έδειχναν ότι οι κινήσεις του δεν συμφωνούσα με όσα είχε καταθέσει ο δράστης στην αστυνομία

    Ο Ντέιβιντ, ο οποίος δήλωσε στην Daily Mail πως παρακολουθεί τη δίκη «μανιωδώς», πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Αθήνα. Η παρουσία μου απαιτήθηκε από την εισαγγελία μόνο για να πιστοποιήσω τη γλυκιά φύση της Καρολάιν. Τι άλλο να πω; Εξάλλου, θα υπάρξει η κατάθεση από τον ψυχολόγο της, από τον γείτονά τους (αυτές έγιναν χθες) και κάποιων από τους φίλους της, των οποίων οι απόψεις θα έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από οτιδήποτε μπορώ να πω εγώ. Παρακολουθώ τη δίκη με ζήλο, όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι στο νησί, οι οποίοι γνώριζαν και αγαπούσαν την Καρολάιν».

    «Οι γονείς του Μπάμπη δεν πιστεύουν πως σκότωσε τη Καρολάιν»

    Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι οι γονείς του Μπάμπη θα εμφανιστούν για την υπεράσπιση για να ορκιστούν ότι ο γιος τους είναι ο καλύτερος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του πάνω στη γη. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην πλήρη αθωότητά του και πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από μια συμμορία».

    Η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, είπε στην ακροαματική διαδικασία πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ένας «ελεγκτικός ναρκισσιστής» και πως η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να τον εγκαταλείψει. Ο Αναγνωστόπουλος δεν αρνείται ότι σκότωσε την Καρολίνα και τον σκύλο, αλλά επιμένει ότι δεν ήταν προμελετημένοι και ότι ήταν «εγκλήματα πάθους» που προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά της.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ντέιβιντ μιλώντας πάλι στην Daily Mail είπε: Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και πως ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Αυτό δεν είναι πιθανό να πετύχει, καθώς κοιμόταν για αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε. Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ