23.2 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ηράκλειο: Ανήλικοι κυκλοφορούσαν με μαχαίρια – Συνελήφθησαν και οι γονείς τους


    Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι το βράδυ της Μ. Τρίτης διότι σε έλεγχο που του έγινε από στη οδό Μάχης Κρήτης, στο Ηράκλειο, βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία μαχαίρια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.,gr οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ισχυρίστηκαν ότι έχουν μαχαίρια μαζί τους «επειδή είναι στην μόδα» και τα επιδεικνύουν μεταξύ τους στην παρέα τους.


    Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

    Εκτός από τους ανήλικους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, συνελήφθησαν και οι γονείς τους κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας. Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν συγκεκριμένα οι πατεράδες των δύο παιδιών, 49 και 47 ετών αντίστοιχα.

    Όχι μόνο από το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά με φόντο όλες τις παρόμοιες υποθέσεις του τελευταίου διαστήματος, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στους δρόμους πλέον οι ανήλικοι – δυστυχώς – σε μεγάλη πλειοψηφία, κυκλοφορούν με σουγιάδες, μαχαίρια, σιδερογροθιές και ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε είτε να τους προσφέρει προστασία σε κάποια ενδεχόμενη συμπλοκή είτε να το χρησιμοποιήσουν αν ανήκουν σε κάποια “ομάδα” ή συμμορία.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ