13 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονήθηκε ο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν


    Δολοφονήθηκε ο μπασκετμπολίστας Έιντριαν Πέιν, ο οποίος είχε περάσει και από το ελληνικό μπάσκετ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

    Το πρωί της Δευτέρας (09/05) από πυροβολισμό πέθανε ο πρώην αστέρας του Μίσιγκαν Στέιτ και πρώην παίκτης του πρώτου γύρου του ΝΒΑ Έιντριαν Πέιν, βασικός συντελεστής του Elite Eight των Σπάρτανς το 2014, ο οποίος έκανε 94 συμμετοχές σε τέσσερις σεζόν στο πρόγραμμα από το 2010-14, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές στο Ορλάντο της Φλόριντα. Σημειώνεται ότι ήταν 31 ετών.


    Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Όραντζ συνέλαβε τον Λόρενς Ντόριτι με ένταλμα για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον πυροβολισμό του Πέιν. Ο Πέιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού δέχτηκε τον πυροβολισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Τον θάνατο του Έιντριαν Πέιν έκανε γνωστό ο Σάλιντζερ

    Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την μακάβρια είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Ποιος ήταν ο Έιντριαν Πέιν

    Ο Έιντριαν Πέιν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2018 και το 2019.

    Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν Πέιν η Γιουβέντους στην Λιθουανία.

    Αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, πραγματοποιώντας συνολικά 107 εμφανίσεις.

    Επίσης έπαιξε στην G League με Μαντ Αντς, Όστιν Σπερς και Λέικλαντ Μάτζικ, ενώ είχε περάσει κι από το πρωτάθλημα της Κίνας και τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ