26.6 C
Athens
18.9 C
Thessaloniki
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εκδόθηκαν τα πρώτα 41 φυλακιστήρια – Σε 16 φυλακές της χώρας οι συλληφθέντες


    Η τελευταία ημέρα απολογίας ενώπιων των ανακριτών είναι η σημερινή για τους 33 Κροάτες κατηγορούμενους χούλιγκαν για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα πρώτα φυλακιστήρια να έχουν ήδη εκδοθεί.

    Συνολικά 41 είναι τα φυλακιστήρια και αφορούν σε προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Οκτώ θα οδηγηθούν στον Αυλώνα και έξι στον Κορυδαλλό. Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν στα άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα.


    Βίντεο με το δράστη της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Στο μεταξύ, βίντεο που δείχνει τον δράστη του μαχαιρώματος του Μιχάλη Κατσούρη κατά την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η Αστυνομία, σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα.

    Σε παρόμοιες δηλώσεις προχώρησε νωρίτερα και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.


    Μιλώντας στην ΕΡΤ για τον 40χρονο Κροάτη εντολέα του, ο κ. Νουλέζας τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη. Τον περιγράφει ως ψηλό, εύσωμο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Όπως υποστηρίζει, στο βίντεο φαίνεται ότι δρα μόνος του κατά την επίθεση.

    «Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.

    Ο 40χρονος που απολογείται σήμερα είναι κροατικής καταγωγής και διαμένει στη Βιέννη Αυστρίας. Έχει αυστριακή υπηκοότητα. Ήλθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για τρεις και τέσσερις ημέρες, ενώ έχει και εισιτήριο επιστροφής, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ