18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Ανάρτηση Μητσοτάκη για το mobilefees: «Όλοι οι νέοι μας απαλλάσσονται πλήρως από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας»


    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε ότι «από σήμερα, όπως είχαμε δεσμευτεί, όλοι οι νέοι μας 15-29 ετών απαλλάσσονται πλήρως από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας».
    Μάλιστα ο κύριος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «ο λογαριασμός τους θα είναι φθηνότερος κατά 12% έως και 20%. Αρκεί να δηλώσουν τον αριθμό τους στη νέα πλατφόρμα http://mobilefees.gov.gr» επισημαίνει.
    Ποια είναι η καινούργια πλατφόρμα
    Από σήμερα Δευτέρα (10/01) οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών δικαιούνται απαλλαγής από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας.
    Την απαλλαγή αυτή μπορούν να αποκτήσουν μέσω του ιστοτόπου mobilefees.gov.gr, όπου δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο Μητρώο Δικαιούχων Απαλλαγής Τελών Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας και Καρτοκινητής Τηλεφωνίας (Μη.Δ.Α.Τε.), ώστε να απαλλάσσονται από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής.
    Πώς γίνεται η είσοδος
    Η είσοδος στο mobilefees.gov.gr γίνεται μέσω κωδικών Taxisnet:
    • είτε του δικαιούχου, αν αυτός είναι ενήλικας (18-29 ετών),
    • είτε εκείνου που έχει την επιμέλεια του δικαιούχου, αν αυτός είναι ανήλικος (15-17). Η σχέση επιμέλειας ελέγχεται αυτόματα, κατόπιν διασταύρωσης με το Μητρώο Πολιτών ή εναλλακτικά με το έντυπο Ε1 της πιο πρόσφατης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
    Με την ολοκλήρωση της υποβολής της αίτησης στο Μητρώο, ο πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ενημερώνεται αυτόματα για την εφαρμογή της απαλλαγής κατά την έκδοση λογαριασμού ή την ανανέωση χρόνου ομιλίας, χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από πλευράς του δικαιούχου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Οικογένεια Νόβακ Τζόκοβιτς: «Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του – Κακοποιήθηκε στην Αυστραλία»
    Σίφνος: Η θάλασσα ξέβρασε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη
    Τραγωδία στη Πιερία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τρία άτομα
    Μητσοτάκης – Γλυπτά Παρθενώνα: «Το θραύσμα Fagan επιστρέφει στο σπίτι του» (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ