23.3 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024
More

    Συγχαρητήρια της Ένωσης Πειραιά στου αστυνομικούς του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, του Τ.Α.Κερατσινίου και της Υ.Α.Π


    Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά συνεχάρη, μέσω ανακοίνωσης, τους αστυνομικούς του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, του Τ.Α.Κερατσινίου και της Υ.Α.Π για τη σύλληψη ενός άνδρα το Σάββατο 6/10.

    Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι «η φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα».

    Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, του Τ.Α. Κερατσινίου Δραπετσώνας και της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πειραιά που με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, μετά από επισταμένες αναζητήσεις και διεξοδική έρευνα-προανάκριση και κατόπιν εντολής του Δ/ντή της Υ.Α.Π για την σύσταση ειδικής ομάδας των ανωτέρω υπηρεσιών, εντοπίστηκε και συνελήφθη την 06-10-2024 δράστης για τις παραβάσεις των άρθρων 42, 98, 374 παρ.1 εδ.ε και 378.


    «Διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα και Φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ΄ εξακολούθηση». Σημειωτέων ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αποδέχθηκε ότι διέπραξε δεκαεπτά (17) κλοπές και απόπειρες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (Πειραιά-Κερατσίνι-Πέραμα-Νίκαια) ενώ θεωρείται σφόδρα πιθανό η εμπλοκή του και σε άλλες ομοειδής αξιόποινες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

    Οι συνάδελφοί μας προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό της, για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, την εξασφάλιση της προστασίας του Κράτους Δικαίου, εργάζονται ασταμάτητα όχι μόνο με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, αλλά και με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους ιδιαίτερα στα Τμήματα ασφαλείας που ανήκουν στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, λόγω της διαχρονικής τεράστιας έλλειψης προσωπικού.


    Επιβάλλεται, η φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

    Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει να αναδεικνύει, εκτός από τα τεράστια προβλήματα των μελών της και τα επιτεύγματά τους, έτσι ώστε να «αντιληφθούν» άπαντες το έργο του Αστυνομικού προσωπικού και το όφελος αυτού στην Κοινωνία.

    Συνεχίζουμε και απαιτούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά.

    Για το Δ.Σ

    Ο Πρόεδρος Λιότσος Σπυρίδων

    Η Γεν. Γραμματέας Μαλαχία Αργυρώ



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ