19.1 C
Athens
17.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
More

    Ο Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με 90 Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στη Λαμία – Τι συζήτησαν! (εικόνα)

    Επίσκεψη στη Λαμία πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr  o Mιχάλης Xρυσοχοΐδης συνάντησε Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. από τη Στερεά Ελλάδα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων στη Λαμία και όχι στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

    Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν 90 περίπου αξιωματικοί, αφού εκτός από τους Διευθυντές θα είναι και οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων.


    Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή του:

    «Σήμερα στη Λαμία συζήτησα με τους αρμόδιους Αξιωματικούς, τον Δήμαρχο Λαμιέων και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας μια σειρά από θέματα ασφαλείας, κοινωνικής αστυνόμευσης, όπως η ενδοοικογενειακή βία και η βία ανηλίκων, και τροχαίας αστυνόμευσης. Η στελέχωση της Αστυνομίας τόσο στην Λαμία, όσο και ευρύτερα στην Στερεά Ελλάδα είναι επαρκής, ενώ η συνεισφορά των αστυνομικών της περιοχής είναι σπουδαία. Σύντομα θα λειτουργήσει και η Σχολή Αστυφυλάκων στην Αμφίκλεια με προσθήκες στις υφιστάμενες υποδομές, πράγμα που θα αναζωογονήσει την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.


    Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα παντού με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την διασφάλιση του κορυφαίου δημόσιου αγαθού για την ελευθερία και την δημοκρατία, της ασφάλειας».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Chrisochoidis (@mchrisochoidis)



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ