Τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (17/10) στην Αττική.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από σύγκρουση οχημάτων μετά τα διόδια Αφιδνών, πριν τον κόμβο Πολυδενδρίου στο ρεύμα προς Λαμία, εγκλωβίστηκαν άτομα μέσα σε ΙΧ και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρεις νεκροί.
Στο τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά 3 άτομα.
Λόγω του τροχαίου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον παράδρομο της Εθνική Οδού στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.
Επίσης, τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/10) τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στα 35ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Μεγάλου Πεύκου.
Φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά, ενώ ο αναβάτης του δίκυκλου εγκλωβίστηκε κάτω από το φορτηγό με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 5 οχήματα, αφού έσβησαν τη φωτιά στη συνέχεια τον ανέσυραν νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει αναγνώριση του θανόντος.