Από σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο αστυνόμευσης του οικισμού των Ρομά στην περιοχή της Αλεξάνδρειας που ξεπερνάει σε πληθυσμό τους 2.000 κατοίκους.
Τους νέους αστυνομικούς, 25 τον αριθμό, οι οποίοι μετέβησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση των Σερρών, υποδέχθηκε προσωπικά ο Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, όπως αναφέρει το veriotis.gr.
«Υποδέχτηκα, σήμερα, στην Αλεξάνδρεια τους Αστυνομικούς της νέας Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (ΟΠΔ), ενώ τις επόμενες μέρες η αστυνομική δύναμη της Αλεξάνδρειας ενισχύεται με ακόμη 8 Αστυνομικούς, που θα έρθουν από οργανική δύναμη εκτός Ημαθίας. Τους ευχήθηκα καλή δύναμη και καλές υπηρεσίες, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ενίσχυσης της ασφάλειας των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε με προσήλωση και συνέπεια, για την ανάταση της Ημαθίας, πάντα δίπλα και μαζί με τους πολίτες της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ημαθίας.