Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης (27/10) έναν αλλοδαπό στην Πάτρα, μετά από καταγγελία για ληστεία, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ψευδής.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο νεαρός τηλεφώνησε νωρίς το πρωί στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.
Όπως ανέφερε στην καταγγελία του, οι δύο δράστες τον απείλησαν με όπλο, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν τη μοτοσικλέτα του.
Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, η περιγραφή των γεγονότων προκάλεσε ερωτήματα στους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά την εξέτασή του ενίσχυσαν τις υποψίες τους για την αξιοπιστία της καταγγελίας.
Τελικά, κατά την ανάκριση, ο νεαρός παραδέχθηκε ότι η καταγγελία περί ληστείας ήταν ψευδής, εξηγώντας τους λόγους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επί τόπου.

