Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Πρωτοδικείο Αθηνών – Μεγάλες ουρές για να μπουν στις αίθουσες (εικόνες)

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας τέθηκαν από σήμερα (11/5) στο κτίριο του Πρωτοδικείου της Αθήνας, με την πρώτη ημέρα εφαρμογής τους να συνοδεύεται από σημαντικές καθυστερήσεις και αναμονές για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον χώρο.

protodikeio elegxoi 11 5 2026 3

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου, ο έλεγχος είναι πλέον εξονυχιστικός, με στόχο την αποτροπή περιστατικών που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολιτών και υπαλλήλων, ως άμεση απάντηση στο πρόσφατο περιστατικό με τον 89χρονο που εισήλθε στο κτήριο οπλισμένος και εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση.

protodikeio elegxoi 11 5 2026

Η νέα πραγματικότητα περιλαμβάνει την πλήρη ενεργοποίηση και των δύο πυλών ασφαλείας, γεγονός που έχει προκαλέσει «ουρές» ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

protodikeio elegxoi 11 5 2026 6

Στην πύλη της οδού Λουκάρεως εισέρχονται όλοι οι πολίτες και δικηγόροι, με μια σχετική προτεραιότητα να δίνεται στους δικηγόρους, ενώ η είσοδος της οδού Δεγλέρη χρησιμοποιείται πλέον αποκλειστικά από δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.

protodikeio elegxoi 11 5 2026 5

Και στις δύο εισόδους η αναμονή είναι αναπόφευκτη, καθώς οι μαγνητικές πύλες ελέγχου και τα μηχανήματα X-ray λειτουργούν αδιάκοπα, υπό την αυστηρή επίβλεψη αστυνομικών και μελών της Δικαστικής Αστυνομίας.

protodikeio elegxoi 11 5 2026 4



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ