Άκης Βέντος: «Νομοθετικές αλλαγές στο ύψος των γυναικών στα κριτήρια πρόσληψης γυναικών συνοριοφυλάκων»

Μετά την υπ’ αριθμ 1363/2021 Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας περασμένο Σεπτέμβριο που δικαιώνει την εισαγωγή υποψηφίας σε διαγωνισμό για κατάταξη στο Σώμα δοκίμων Λιμενοφυλάκων με ύψος χαμηλότερο των ορίων του διαγωνισμού, είναι μονόδρομος η διαμόρφωση αλλαγών στα κριτήρια των υποψηφίων στα Σώματα Ασφαλείας των γυναικών.
Kαι ειδικότερα στο ύψος όπου πλέον για τις γυναίκες υποψήφιες το όριο προσδιορίζεται στο 1,63. Με αυτή την αλλαγή, τροποποιούνται και τα κριτήρια των υποψηφίων για την εισαγωγή συνοριοφυλάκων αυτή την βδομάδα μέσα από νομοθετικές παρεμβάσεις στη Βουλή. Περιμένουμε λοιπόν οι νέες προκηρύξεις συνοριοφυλάκων να έχουν νέα όρια για το ύψος γυναικών και αυτό να προσδιορίζεται στο 1,63. Κριτήριο που θα αυξήσει την συμμετοχή των γυναικών καθώς έως τώρα το1,70 που ήταν κοινό για άντρες και γυναίκες, απευθυνόταν μονάχα στο 19% των υποψηφίων γυναικών που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν. Σήμερα αυτό το ποσοστό θα διευρυνθεί με την μείωση του ορίου στο 1,63 και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό.
Η ανωτέρω νομοθετική παρέμβαση και η εναρμόνιση του κριτηρίου με την υπ’αριθμ1363/2021 του Συμβουλίου της Επικρατείας θα ξεμπλοκάρει και τους επικείμενους διαγωνισμούς των νέων 1200 συνοριοφυλάκων. 250 νέοι συνοριοφύλακες για Έβρο, 150 για Αττική και 800 για Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες και αεροδρόμια.
Άκης Βέντος Μέλος του ΔΣ ΠΟΣΥΦΥ

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage – on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
  Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.
  And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.
  In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.

  Урок 189 Сайты и блоги которые стоит почитать

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες