Απίστευτος συνωστισμός μεταναστών στην Βικτώρια – Εστία κορονοϊού στην Αθήνα! (αποκλειστικό βίντεο & εικόνες)

Εικόνες απίστευτου συνωστισμού μεταξύ μεταναστών στην πλατεία Βικτώριας κατέγραψε η κάμερα του L&O το βράδυ της Τρίτης! Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο, δεκάδες μετανάστες συναθροίζονται στην πλατεία Βικτωρίας, χωρίς καμία απόσταση ούτε μάσκα, την ώρα που θεωρητικά, έχουν ξεκινήσει τα ενημερωτικά μηνύματα της ΕΛΑΣ για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες της Αττικής.
Η εικόνα είναι άκρως αποκαλυπτική για το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουν οι κάτοικοι στο κέντρο της πρωτεύουσας: Δεκάδες μετανάστες με τις οικογένειές τους, μην έχοντας που αλλού να πάνε, καταλήγουν σε μια κεντρική πλατεία. Μαζεύονται σε παρέες – παρέες, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στο σχετικό βίντεο και κάθονται κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο ή στο πλακόστρωτο της πλατείας. Ελάχιστοι εξ αυτών φορούν μάσκες. Ειδικά τα μικρά παιδιά, που κυκλοφορούν ελεύθερα, από συντροφιά σε συντροφιά, κινούνται ανέμελα χωρίς φυσικά να φορούν προστατευτική μάσκα.
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά, αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Όσο και αν οι μετανάστες δεν επιθυμούν να αρρωστήσουν οι ίδιοι, η εφαρμογή από τους ίδιους των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, μοιάζει με «κενό γράμμα». Αποτελεί ερωτηματικό, πώς θα καταφέρει η Πολιτεία και η αστυνομία να περιορίσει την επέκταση της νόσου, μέσα από τέτοιες αθρόες συναντήσεις μεταναστών, στο κέντρο της πόλης…
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του L&O:

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες