Απίστευτο: Έκλεισε το αεροδρόμιο στο Καστελόριζο γιατί αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος! (βίντεο)

Κλειστό λόγω κορωνοϊού είναι αυτές τις μέρες το αεροδρόμιο στο Καστελόριζο, αφού ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί στον πύργο ελέγχου νόσησε από Covid και δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος να τον αντικαταστήσει.

Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο υπάλληλος που υπηρετεί στην υπηρεσία πληροφοριών πτήσεων του αεροδρομίου ενημέρωσε ότι δεν αισθανόταν καλά.

Αντικαταστάτης του δεν υπάρχει κι έτσι το αεροδρόμιο έβαλε λουκέτο.

«Έπαθε κορωνοϊό ο άνθρωπος και έκλεισε το αεροδρόμιο. Τη στιγμή που είναι ένα άτομο, είναι λογικό», λέει ο Γιώργος Κωσταντινάκης, πρόεδρος πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ καταγγέλλει στο MEGA ότι σε αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια υπηρετεί μόνιμα ένας ή και κανένας τηλεπικοινωνιακός υπάλληλος, με αποτέλεσμα να κλείνουν για μερικές μέρες ακόμη και κατά τη θερινή περίοδο.

«Πέρσι κλείσανε 5 αεροδρόμια, η Ικαρία, η Μήλος, η Κοζάνη, η Νάξος και η Καστοριά, φέτος έχει ξεκινήσει και το Καστελόριζο και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Έκλεισαν γιατί αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί εκεί».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες