Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Φωτιά στις γραμμές ακινητοποίησε τον Προαστιακό

Φωτιά ξέσπασε κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, προκαλώντας τη διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια–Ασπρόπυργος.

Σύμφωνα με τη Hellenic Train, το περιστατικό έχει επιφέρει αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η εταιρία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία της Hellenic Train για να μεταφέρουν τους επιβάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train: «Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, από τις 15:05 έχει διακοπεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια- Ασπρόπυργος και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Άνω Λιόσια – Λουτρόπυργος, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1319 (Κιάτο – Πειραιάς) παραμένει στον Σταθμό Νέας Περάμου με 180 επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1318 (Πειραιάς – Κιάτο) παραμένει στον Σταθμό Άνω Λιοσίων με 250 επιβάτες.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία της Hellenic Train που θα αναλάβουν τη μεταφορά των επιβατών. Λόγω του ανωτέρω συμβάντος, επηρεάζονται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών, με καθυστερήσεις, τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους και υποκαταστάσεις τμημάτων των διαδρομών με λεωφορεία της Hellenic Train.

Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό και επικοινωνία με τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ