Βατραχάνθρωποι καταγγέλουν «εξυπηρετήσεις» και στη ΔΥΚ για «επιλεκτικές επιλογές»

Οι καταγγελίες που φτάνουν στο Militaire.gr από βατραχανθρώπους, κάνουν λόγο για «εξυπηρετήσεις» και στη ΔΥΚ!
Πρώτα απ’ όλα αποτελεί έκπληξη ότι βατραχάνθρωποι αναγκάζονται να δημοσιοποιήσουν τα παράδοξα που καλούνται να διαχειριστούν.
Το κάνουν, γιατί αισθάνονται κατάφωρα αδικημένοι και δε βρίσκουν καμία «υπηρεσιακή» ανταπόκριση. Ουδείς έχει αμφιβολία ότι οι βατραχάνθρωποι τηρούν με ευλάβεια όλα όσα προβλέπονται. Όταν όμως πάντα «βρίσκουν» τείχος, αναγκάζονται να δρουν «ανορθόδοξα». Σ’ αυτό είναι εξαιρετικοί.
Οι καταγγελίες που έγιναν στο Militaire.gr, έχουν να κάνουν με την επιλογή όσων μπορούν να περάσουν σχολείο πυροτεχνουργών (EOD). Αντί να στέλνουμε τα «βατράχια» πρώτης γραμμής, επιλέγονται στελέχη που δεν έχουν ανάλογη προσφορά και παρουσία στη ΔΥΚ!
Πρόκειται για σχολείο από το οποίο οι πτυχιούχοι παίρνουν την την ιδιότητα του «εξουδετερωτή» και τυγχάνουν δικαιούχοι σχετικού επιδόματος.
Υπάρχει λοιπόν το εξής ερώτημα: επιλέγονται οι πιο επιχειρησιακοί «βάτραχοι» για να περάσουν ΚΑΙ αυτό το σχολείο ΚΑΙ να πάρουν το επίδομα που δικαιούνται και είναι το ελάχιστο που μπορεί να τους προσφέρει η υπηρεσία. Τα χρήματα που παίρνουν οι βατραχάνθρωποι θα πρέπει να μας κάνουν να ντρεπόμαστε.
Είναι αλήθεια ότι όσοι «βάτραχοι» έθεσαν το ζήτημα της παράδοξης επιλογής -μέσω αναφορών- τοποθετήθηκαν στο Τμήμα Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΤΝΕΕ) της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου «ώστε να μην έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο αντίστοιχο σχολείο που υποσχέθηκαν άτυπα οτι θα γίνει στην μονάδα για να ηρεμήσουμε με τις αναφορές καθώς το ΤΝΕΕ ανήκει στο ΓΕΕΘΑ οπότε το ΠΝ μας «ξεφορτώθηκε»;
Θα σταματήσουμε εδώ, προς το παρόν. Οι καταγγελίες έχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.
Θα κλείσουμε με όσα λέει ένας «βάτραχος» με τεράστια εμπειρία στη ΔΥΚ:
«Η ένδοξη τάξη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών διέπεται από τις Αρχές που διέπουν την Ελληνική Δημοκρατία της οποία άπαντες τυγχάνουμε μέλη. Ως εκ τούτου, οι κυριότερες Συνταγματικές Αρχές οι οποίες διέπουν και την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) είναι: α) Η Αρχή της Νομιμότητας, β) Η Αρχή της Χρηστής Διοίκησης, γ) Η Αρχή της Αναλογικότητας, δ) Η Αρχή της Διαφάνειας και της Αμεροληψίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, και ε) Η Αρχή της Ισότητας».
Η διοίκηση αρκεί να τηρήσει όλα τα παραπάνω για να λύσει το θέμα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες